Natti ♥

Natti, från mig och ninerna! ♥ (går inte och lägger mig riktigt än men i alla falll!) ♥
 

Franska plugg!

Sitter och pluggar franska nu till "mini-provet" imorgon. mini vet jag ju inte. 83 frågor/ord/meningar. :S Uch! Ser inte fram emot det! Men det känns faktiskt ganska bra. Håller på och övar nu på glosor.eu. Min franska lärare har gjort en övning där. Så sitter lilla Skorpan bredvid min på min filt och sover. Bra "moraliskt stöd" hon är då haha! xD Men jo. det känns bra att ha henne här! ♥ Så söt och fin kanin de! Jätte söt verkligen när hon sitter såhär och sov-myser! ♥ Slappnar verkligen av! Fast det låter från pappas musik i vardagsrummet, och min dörr är inte helt stängd, och sen lyssnar jag på musik från datan också. Sen att jag sitter och knapprar på data också! ;] Hon sitter bara och vilar hon! Men nu ska jag fortsätta att plugga då! Det är ju första passet franska, så hinner inte imorgon! ;) Hare gott! 
Såååå söt måste man ju bara säga! ♥

10 saker du troligtvis inte visste om oss

Visste du at....
  1. Cocos är ca ett år och 3 månader äldre än Cossan?
  2. Jag vill GÄRNA ha en tamråtta?
  3. Cossans favorit plats när hon var liten var i min säng?
  4. Skorpan rymmer ur buren varje gång jag ska göra rent i den?
  5. Mina kaniner typ ÄLSKAR choklad? (får inte äta det såklart, men när jag gör det nära dom så kommer dom och försöker äta upp min choklad)
  6. Jag är en djurälskare bortom allt annat, råttor, ormar, pälsdjur i huvud taget, och gillar alla sorters djur? (kanske inte typ råttor med pest osv, men alla djur i princip)
  7. Skorpan brukar dricka vatten ur mitt glas ibland?
  8. Jag sattsar sjukt hårt i No, Sv ochMusik i skolan?
  9. Cossan och Skorpan tycker att det är kul att gräva i min matta och sen äta på den?
  10. Jag ÄLSKAR verkligen snö! xD ♥
Kram på er och ha en bra kväll!

#Kaninblogg Bloggen om Cocos och Skorpan, 2 kaninerna som bor i mitt ♥ Jag uppdaterar bloggen MINST 1 gång varje dag, men oftast mellan 2 och 4. ;) Jag är helt öppen för tips och idéer :)

RSS 2.0