Veckans morot

Gav dom veckans morot! ;) HAHAHA dom blir alltid lika upphetsade när dom hör ljudet av när jag skalar moroten! xD mina älsklingar! Haha. Det märks att dom är mina kaniner^^

Stolt matte!

Nu är jag stolt! Jag har ingen aning om vem jag är stolt över, allt jag vet är att jag är stolt över antingen Cossan eller Skorpan! <3 märkte nyss att någon av dom har bajsat på RÄTT ställe: i toalett lådan!! :D en massa bajs finns nu där! Stolt över vem det en va! Hoppas dock på att det är skorpan som gjort det. För hon är en sån kanin som är OMÖJLIG typ att lära henne gå på toa. Jag har verkligen försökt med allt så det vore toppen! För när skorpan väl har lärt sig så är det superlätt att lära Cossan det samma. Man behöver inte äns göra något.;)

Nytt hem, nya upplevelser

Hajsan^^

Har funderat ett tag på att möblera om i kaninburen, men hade tänkt att jag skulle vänta med det tills jag ska byta ut allt spån och storstäda. Men jag gjorde det nu bär jag städade buren som varje dag. Det blev riktigt bra tycker jag och nu har dom mycket större "lekyta" också. ;)

Nu är det dags att hoppa i pyjamasen och dricka te med mamma och pappa, sen sova. ;)

#Kaninblogg Bloggen om Cocos och Skorpan, 2 kaninerna som bor i mitt ♥ Jag uppdaterar bloggen MINST 1 gång varje dag, men oftast mellan 2 och 4. ;) Jag är helt öppen för tips och idéer :)

RSS 2.0