Hej alla bloggläsare

Jag har något ganska viktigt att berätta. Och nu menar jag det och är säker. 
 
Jag byter blogg. Till http://hannizons.blogg.se/ :) Där kommer jag att fortsätta blogga som jag gör här, men även om foto, ridningen och vardag liksom. Så.. Tyvärr kommer denna blogg att läggas ner.. Känns verkligen tråkigt men ändå ganska bra. För jag kommer verkligen inte sluta blogga om kaniner, djur osv! Nej, det kommer vara en STOR del av http://hannizons.blogg.se/ ! Det lovar jag. Jag menar, kaninerna är en STOR del av mitt liv och jag älskar att blogga om dom och ge tips och lägg ut fakta. Även åsikts inlägg. :) Men samtidigt vill jag skriva om min ridning och vardag mm. (denna blogg raderad EJ)
 
Den bloggen är inte helt klar. Header måste fixas men det kommer med tiden. :)
 
Hejdå hannaskaniner.blogg.se ♥ 
 
 

Bus fröna

I morse tog jag ut kaninerna så dom fick busa i lägenheten. Alltså, man kanske inte tror att dom tycker det är särskilt kul, men man ser verkligen hur kul dom verkligen har!
 
 
Båda ninerna har raceat fram och tillbaka genom köket och vardagsrummet! Vi har några små mattor som ligger på vägen och ddom hoppar på alla, nuddar inte äns golvet! Dom tycker det är jätte kul och tar verkligen långa fina skutt^^
 
Däremot. En lite halv läskig sak är att dom racear sådär, är att dom lätt sladdar in i väggen och en massa andra saker. Så fort man hör dom sladda in i något så blir det liksom "oj men shit! Hur gick det" och ofta kommer lite fniss där också. ;) Dom har verkligen sååå kul när dom racear fram och tillbaka, och sen när dom sladdar in i något så blir det liksom "komiskt" av det hela. Haha dom är så söta! ♥
 
 
Lyckat Skorpan ♥ (Hon klarade det i alla fall utan att riva, konstigt nog ♥)
 
 
 
 

#Kaninblogg Bloggen om Cocos och Skorpan, 2 kaninerna som bor i mitt ♥ Jag uppdaterar bloggen MINST 1 gång varje dag, men oftast mellan 2 och 4. ;) Jag är helt öppen för tips och idéer :)

RSS 2.0