Klippt klor

Idag har jag även hunnit med att klippa Skorpans kor! :D Dock orkar jag verkligen inte klippa klorna på både Cocos och Skorpan samma dag, för att klippa deras klor är riktigt jobbigt. Ont får man också. Tur att nån smart person har uppfunnit handduken! Använder den över Skorpans baktassar, det gör sååå gont när hon sparkar med sina superkrafter annars. :) Allt gick bara bra, förutom att det gjorde ont på mig haha. 
Vi tog sedan en liten tur i skogen i 20 min. Tanken var bara att gå runt där och låta henne bara chilla, men på det humöret var hon inte! xD Hon for upp på en liten låååång stig och sprang fram och tillbaka där med lite puttsnings-pauser^^ ♥
Hittade en fästig påna när vi kom in. Men sen när jag tog fram pincet och skulle ta bort den så var den borta! :o Antingen är den på mig nu, eller någonannanstans på Skorpan. 
 
Men nu i alla fall ska jag vara så flitig att plugga lite franska till på fredag. Glosor. Sedan innan jag går och lägger mig så ska jag kolla efter fästig på Skorpan. Är den lilla blodtörstiga-äckel-krypet kvar, kommer den att dö. :) Nej va brutal jag är! xD
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

#Kaninblogg Bloggen om Cocos och Skorpan, 2 kaninerna som bor i mitt ♥ Jag uppdaterar bloggen MINST 1 gång varje dag, men oftast mellan 2 och 4. ;) Jag är helt öppen för tips och idéer :)

RSS 2.0