Buren..

En sak jag verkligen inte förstår mig på är när jag ser hur vissa kaniner bor. I en liten bur med bara hö, spån och vatten i buren. Ingenting annat. Hö:t är dessutom utspritt i hela buren och det ser sååå skitigt ut! Kaniner behöver ett hus, dom behöver någonstans att hoppa upp och sätta sig på. Det är därför man har ett hus!!! Kaniner är beroende av att kunna gå och gömma sig, vara ifred ett tag. Dom måste få möjligheten till det. Även om kaninen inte använder huset så mycket ska man verkligen inte ta bort det! Det kan komma stunder då kaninen verkligen vill krypa in dit och stänga av från allt annat. Taket på huset fungerar som en sitthylla, vilket är väldigt bra att ha i en kaninbur. Jag rekomenderar då ett hus den platt tak. 
 
Saken är den. Man kan inte bara "ha" en kanin. Man måste även ta hand om den på rätt sätt, och ha buren på rätt sätt. I en kaninhur räcker det egentligen med bara ett hus, toalett, hö, hus, spån och sitthylla. Inte mycket mer om man aktiverar kaninen bra. 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

#Kaninblogg Bloggen om Cocos och Skorpan, 2 kaninerna som bor i mitt ♥ Jag uppdaterar bloggen MINST 1 gång varje dag, men oftast mellan 2 och 4. ;) Jag är helt öppen för tips och idéer :)

RSS 2.0